Deze week neem ik je weer mee naar week vol knallende workouts, bloederige ongelukjes, volle borsten en Anthony Kruiver´s. Man man man, wat een rare week! Lees je gezellig mee?

Maandagg

Maandag: Joy from Joy

07:00, de wekker gaat. First things first: Instagram! Ik open áltijd direct even mijn Instagram bij het opstaan. Of dit nou komt omdat ik verslaafd ben, omdat het routine is, of beiden.. Ik vind het heerlijk. Lekker jullie reacties doorspitten en hier en daar terugscrollen en zo toch op de hoogte blijven van de laatste happenings, omdat ik meestal gedurende de dag geen tijd heb op mijn tijdlijn te bekijken. Deze ochtend is het echter wel een héél speciale ochtend: het grote getal is aangetikt! 60.000 volgers en dát is een feestje waard. Stiekem had ik al een toffe winactie met Body & Fitshop en Astheatix Era op de kop getikt, dus die gooi ik er direct uit. Wat een top begin van de ochtend!

Verder die dag gebeurt er niet heel veel speciaals. Ik doe de hele dag een poging tot studeren, maar lekker gaat het niet. Vlak voor de training besluit ik een snel maar lekker maaltijdje in elkaar te flansen, bestaande uit 300 gram roerbakgroenten, 200 gram gekruide krieltjes uit de oven, een halve groenteburger in stukjes + wat plakjes kipfilet. Carbs, eiwitten én lekker! Alle ingrediënten die nodig zijn om te knallen tijdens mijn beentraining later die middag, en het blijkt te werken: in totaal huppel en spring ik namelijk bijna 2 uur in het rond. Als kers op de taart is Joy (je weet wel, van Instagram) ook in de Hub en maakt dat de training nóg gezelliger. Is die studiestress toch nog ergens goed voor!

Dinsdag

Dinsdag: een bloederig probleempje

Om 06:30 sta ik al buiten voor een klein rondje hardlopen. Heerlijk: doordat er nog bijna niemand op straat is ren ik met het gevoel alsof ik alleen op de wereld ben. Ik, inclusief een paar vogeltjes, koeien en schapen. Geen muziek, geen tijdsdruk: gewoon even lekker uitwaaien op de vroege morgen. Het perfecte begin, van een iets minder perfecte ochtend. Wat een domper. Hoewel alles volgens plan verloopt en ik om 08:00 netjes bij de bus sta, schiet me ineens iets te binnen. SHIT. Het maandelijkse feestje. He-le-maal vergeten! Hah, Lau, chaoot dat je bent. Op volle touren moet ik weer een sprintje terug naar huis maken (incl. rare blikken van mede buspassagiers) en mis ik, jawel, mijn bus. Voor jan kut (hah- snap je hem!) zo vroeg opgestaan, want te laat komen heeft geen zin.

Gelukkig besluit ik vanuit huis verder te werken en kom ik wél netjes op tijd voor het volgende klas. Wat heb ik toch moeite met het volgen van ´normale´ lessen, na zolang al in het gewone werkleven geleefd te hebben. Klinkt raar, moet zeggen dat het ook misschien gewoon raar is, maar ik kan het gewoon niet meer opbrengen! Hoewel ik ook al aan de scriptie bezig ben, is het halen van die laatste drie vakken toch wel mijn grootste zorg. In juni zijn de examens en op hóóp van zegen kom ik erdoor heen. Duim je met me mee? Sigh..

merijj

Woensdag: Naked & spieropbouw boobies

06:30, de wekker gaat. Ik open mijn ogen, sluit ze één seconden en tot mijn schrik zie ik dat er een uur voorbij is wanneer ik ze weer open. Sinds wanneer staat een seconde gelijk aan een uur? Shit shit shit. Die workout, die komt later vandaag wel. Als een malle kleed ik me om (zónder te douchen, lekker stinken) en vlieg ik richting Amsterdam. Ik heb een meeting staan bij mijn mediabureau met Naked om te kijken of we een toffe samenwerking aan kunnen gaan, die mag ik dus niet missen! Uiteindelijk komt alles goed en zit ik braaf aan tafel, omringd met lekkere bars en repen. Heaven! Na een lange meeting hebben we het één en ander kunnen bespreken en ook iets tofs voor jullie kunnen regelen. Zoveel toffe dingen de laatste tijd, de winacties blijven ook maar komen. Stay tuned!

Direct na de meeting vlieg ik richting Amsterdam Noord om te trainen. Ik bedoel, ik stink nu toch al. In Noord staat Merijn op me te wachten, die ik al 2 maanden niet gezien heb. Zoals altijd kletsen we weer de oren van ons lijf, want na een half jaar samen gewoond te hebben is het nog steeds even wennen zo zonder elkaar. Merijn maakt zelfs een opmerking waar ik stiékem wel een beetje happy van word, iets wat me zelf namelijk ook was opgevallen.. ´Zijn je borsten gegroeid?´ Like whut! Nou is Merijn ook de enige man in mijn leven waarvan ik zo´n opmerking accepteer, maar meneer heeft hoogstwaarschijnlijk gelijk. De laatste tijd beginnen de bh´s ineens wat strakker te zitten en wellicht is dat zo gek ook nog niet. Ik zit natuurlijk in de spieropbouw en ben in 3 maanden tijd best wat aangekomen. Hoewel dit veel in spier is, zal er ook altijd wat vetpercentage bij komen kijken. En laten borsten nou net puur vetweefsel zijn! Zou ik dan écht weer een beetje mijn oude boobies terugkrijgen? Lang leven spieropbouw!

koffo

Donderdag: Blogger´s struggles

Hoewel vandaag besteed zou moeten worden aan niets anders dan de studie, loopt dat wat een ´snelle´ filmopname zou moeten zijn iets uit de hand, en ben ik vervolgens van 07:00 tot 15:00 bezig met een video. Soms lopen dingen niet helemaal als gepland en vliegt de tijd als een malle voorbij. Stom van me, want vandaag kom ik daarom niet meer aan studeren toe. Nog geen uur later moet ik namelijk alweer onderweg zijn naar Amsterdam voor het Puma Wings for Life event.Het resultaat? Een 13 kilometer lange run door de stad. Omdat ik hier in de vorige blogpost al uitgebreid op in ben gegaan, zal ik in deze diary hier niet teveel op uitwijken. Wél wil ik je nog even wijzen op het feit dat je een heel tof Puma pakket + WFL startbewijs kunt winnen als je hier een reactie achterlaat.

Na 18.500 stappen, wat overigens weer een nieuw Fitbit record is deze maand, kom ik om 21:45 pas thuis. Hongerig, bezweet en stinkend plof ik op de bank. Na zoveel beweging is mijn maag één groot zwart gat en heb ik een oneindige honger, waar ik op dat moment ook maar aan besluit toe te geven. Afsluitend met een Alpro-toetje (die met kokossmaak is zó lekker!) beland ik voldaan en verzadigd in bed en val ik als een blok inslaap. Morgen weer een dag!

haar

Vrijdag: dode punten & 50 tinten grijs

Oké. Het is de hoogste tijd. Ik heb het lang uitgesteld (lees: 1,5 jaar) maar kan er nu toch écht niet meer om heen: ik moet naar de kapper. Mijn punten zijn zo dood dat het lijkt alsof er een paar ratten aan hebben geknaagd en mijn uitgroei komt tot mijn tenen. Ik vind de kapper niet zo fijn omdat ze het áltijd korter knippen dan ik wil, maar uiteindelijk is het nou eenmaal wel het beste voor je haar. Omdat ik bijna nooit ga, vind ik het niet erg ietsje meer uit te geven op het moment dat ik wél ga en naar een iets duurdere kapper te gaan. Omdat ik met mijn schaarse kappersbezoekjes niet zoveel verstand heb van ´goede´ kappers besluit ik op Instagram een oproepje te plaatsen. Jullie reacties zijn duidelijk: ik moet naar Salon B. Helaas is er geen plekje meer voor vandaag of morgen, wat ook te verwachten is, zo populair als de salon blijkt te zijn. Daarom besluit ik uiteindelijk naar Cosmo Hair te gaan, in Purmerend. Lekker dichtbij! Mijn haar uitgroei word bijgewerkt, er wordt een grijzige/witte tint aan toegevoegd én er gaat een flink stuk af. Ieh! Even wennen, maar ik ben blij met het resultaat! Wat vinden jullie ervan? Na de kapper duik ik even snel langs de Subway voor een broodje, waar blijkt dat je nog best gezonde keuzes kunt maken. Ik neem een honey oats broodje met kalkoekfilet dubbeldik belegd en groenten, zonder saus. Super lekker!

De avond sluit ik af met een thuis-workout, al is het geen normale thuisworkout. Micheal, één van mijn vrienden, heeft op zijn zolder een mini-gym gebouwd met squatapparaat, rugmachine én losse gewichten en al. Hoe tof! Het is een korte maar fijne training.

Captura de pantalla 2016-04-23 a las 23.05.42

Zaterdag: Anthony Kruijver Fitness & DoorMeals

Om 06:30 gaat de wekker, alweer. Toch klopt er iets niet: het is namelijk zaterdag! Welke achterlijke gaat er nou zó vroeg zijn bed uit op de zaterdag. Juist, Anthony en ik dus. Speciaal voor jullie zijn we om 08:00 al in de Hub aanwezig om vóór de drukte wat video´s op te kunnen nemen. Het is een vermoeiende maar gezellige ochtend waarbij we uiteindelijk super toffe shots hebben weten te schieten. Na afloop trakteer ik Anthony op een DoorMeal: de beef pizza, maatje L. Je kunt natuurlijk niet de Hub verlaten zonder DoorMeal!

Bij thuiskomst werk ik snel al mijn laatste werk af m.b.t. blogs en vlogs en pak ik mijn koffer. Ik ben werkelijk waar doodop! Omdat ik heel de week vooruit wilde werken en tevens niet achter wilde lopen met de studie, ben ik echt non-stop te werk gegaan. Als een zombie val ik in bed en val ik, alweer, als een blok inslaap. Man man, wat een week.

image

Zondag: terug van weggeweest

Om 07:15 lig ik al naar het plafond te staren. What’s wrong with me!? Om 07:28 ben ik het zat en besluit ik naar beneden te gaan om te ontbijten. Eenmaal beneden aangenomen zie ik dat de zon me tegemoet schijnt, het is een prachtige dag! ‘Zou het niet gaan hagelen?’ denk ik bij mezelf. Ik weet bijna 100% zeker dat ik Piet heb horen zeggen dat het slecht weer zou worden, dus ik besluit dírect de hardloopschoenen aan te trekken, mijn kleding in te rollen en een banaan te eten. Liever nog van het zonnetje genieten nu het nog kan, dan straks in het rotweer lopen. En dat blijkt de juiste keus geweest te zijn: 10 heerlijke zonnige kilometers waarvan een kleine spontane hagelbui op kilometer 6 (like whut, ik weet nog steeds niet waar die vandaan kwam) die er alleen maar voor zorgde dat ik veel sneller liep dan gepland. Wiehoe! Terwijl ik om 09:00 heerlijk geniet van een volwaardig ontbijtje begint het keihard te hagelen buiten. Van binnen gnigel ik. Heb ik toch maar weer mooi erop zitten!

image

HET IS ZO VER! Ik kan je niet uitleggen in woorden hoelang ik al naar deze dag uitkijk. Of eigenlijk kan ik dat wel: sinds thuiskomst ben ik alweer aan het aftellen. Hoewel het ´t dubbel en dwars waard is, blijf ik het zó moeilijk vinden om niet in hetzelfde land te wonen als mijn vriend. Je vriend/man is toch iemand met wie je alles deelt, iemand bij wie je kunt zeuren als het even niet zo lekker gaat, laat staan in tijden van afstudeerstress. Nou maken Whats App & Skype een hoop mogelijk vandaag de dag, maar dat is natuurlijk niets in vergelijking met elkaar in het echt zien.

Om 19:05 ga ik de lucht in om vervolgens om 22:00 éindelijk weer in zijn armen te vliegen. Even helemaal tot rust komen. Sigh. Wat kan het leven ook fijn zijn.

P.S. Benieuwd naar mijn week in beeld? Abonneer je dan (gratis!) op mijn YouTube kanaal! Elke zondag om 09:00 plaats ik een weekvlog waarbij ik je gezellig meeneem tijdens mijn week. Zou het gezellig vinden je ook daar te zien!

Hoe was jouw week?

Liefs,

Lau