ZOEF! Zijn we toch zomaar in JULI beland! In deze DIARY o.a. terugkerende Antonio’s, de Dam tot Dam Asics onthuld, een park vol kwebbelend Personal Body Plan, mijn mooiste Nike’s & oma’s die leren omgaan met een tablet. Lees je gezellig mee?

Maandag

MAANDAG- MARC ANTHONY & NERVIOSA LAU

Och. Kan niet waar zijn. Het is toch niet te geloven.. Word ik nou serieus wakker in een zee van licht en warmte? Snel spring ik mijn bed uit en na een bevestiging van Accuweather op mijn telefoon weet ik het zeker: het is MOOI WEER! Al fluitend en huppelend spring ik mijn hardloopschoenen in en begin ik aan een lang afstandsloopje met Marc Anthony al gillend in mijn oren. Ja, dit wordt een mooie dag.

Dat die dag inderdaad een mooie dag belooft te worden blijkt maar weer zodra ik met Antonio op Skype zit te babbelen. We hebben het over een eventueel bezoekje volgende maand. Hij naar het kikkerland, of ik naar de bloedhitte. Of het er echt van zal komen? Wie weet.. Wat ik wel weet is dat het me nerviosa maakt. Errug nerviosa.

dinsdag

DINSDAG – ASICS DAM TOT DAM SPECIAL ONTHULD

Na een rete lekker perzikontbijtje duik ik mijn schoenen in om naar Amsterdam te vertrekken. Vandaag is een speciale dag, ik krijg namelijk als één van de eerste de Dam tot Dam special Asics te zien! Daarnaast mag ik dan eindelijk de voetanalyse uitproberen waar heel de wereld zo razend over lijkt te zijn. ‘Ach’, dacht ik bij mezelf. ‘Wat kan deze analyse nou verschillen van die oude!’

Bleek dat even tegen te vallen. Met een resultaat dat ik niet –ik herhaal- NIET verwacht had werd het desondanks een heerlijke dag met een nog heerlijkere afsluiter in het Vondelpark. Inclusief knappe trainer en lekker eten. Benieuwd hoe de dag precies verliep? Je kunt de beelden terug zien in de VLOG van vorige week!

woensdag

WOENSDAG – EGMOND & EEN SPAANS MANDJE

Wanneer het 32 graden belooft te worden en dat een keer niet eindigt in een keiharde onweers/stortbui, dan moet je het er van nemen. En dus zet ik mijn wekker om 06:00 om de ochtend door te werken en vlucht ik daarna zo snel mogelijk naar Egmond aan Zee. Niet alleen, nee, samen met mij zo’n 30 man aan vrolijke, oude Purmerendse vrienden. Zon, zee, strand.. Wat wil je nog meer?

Bij thuiskomst om 16:00 (ik moet immers nog de hele avond inhalen wat ik overdag aan werk had gemist) staat er een mandje op me te wachten. Een rijk pakketje gevuld met mango, avocado, perzik, kiwi, dadels & bananenchips voor mij, van mijn buurvrouw. Gewoon zomaar, als kleine herinnering aan Spanje. LIEF!!!

Donderdag

DONDERDAG – NIEUWE PARELTJES & HEEL VEEL IJS

‘ZALANDOOOO’ schreeuwt niet alleen mijn hart en ziel, maar ook mijn mond wanneer de deurbel klinkt. Daar staat ‘ie, de geweldige postbode met een nog geweldiger pakketje in zijn handen. Wat daar inzit? Duidelijk. De Nike free flyknit 4.0 waar ik eerder al zo over te spreken was, maar dan in een nét wat feller tintje.

Later die middag krijg ik de onweerstaanbare trek in een ijsje en trek ik mijn zusje mee naar de stad om die drang te sussen. Een straf is het overigens niet, want naast een goede toef ijs trakteer ik Bibi op een nieuwe ring, als cadeautje voor het afsluiten van d’r tweede jaar MAVO. Ze haalt zulke goede cijfers, dat ze nu in het derde jaar naar de HAVO mag. En daar ben ik natuurlijk heel trots op!

vrijdag

VRIJDAG – PIZZA, COLLEGA’S & ’T SARPHATI PARK

Pizza en goed gezelschap, that’s all I’m saying. Wanneer je al weken uitkijkt naar een uitje en dat uitje vervolgens je verwachtingen nog weet te overtreffen ook, dan bof je. En of ik bof! Sinds ik mijn baan bij Personal Body Plan ben begonnen mag ik namelijk deel zijn van een enorm getalenteerd, inspirerend team.

Hoewel het plan op deze Ladies Night eerst een etentje bij de BAZAR was om vervolgens uit te gaan, wijzigde de plannen spontaan met de komst van het mooie weer. Een avond lang genieten in het Sarphati park in Amsterdam, ínclusief verse Door Meal pizza en een wijntje. Proost op het leven!

zaterdag

ZATERDAG – PLAKKERIGE RUNS & VODKA

Puf puf, zucht zucht. Alsof ik een ware bevalling aan het ondergaan ben zit ik uitgetelt op de loungeset in de tuin. Het is de HEETSTE dag sinds 1944 en dat is te voelen ook. Gelukkig heb ik een koele sportschool training op de planning staan. Braaf dwarrel ik richting de sportschool wanneer ik bij aankomst om 16:00 mij realiseer dat de sportschool open is tot, jawel, 16:00. ARGH!

Gelukkig is hardlopen met de juiste maatregelen prima te doen en weet ik mijn ‘geen zin’ opzij te duwen. Helemaal voorbereid duik ik de warmte in en kom ik een uur later pas terug. What just happened? Het hardlopen ging zó lekker, dat ik er spontaan een 10 kilometer uitrolde!

Gunstig, want die extra hete verbrande calorietjes kon ik er mooi weer aandrinken later die avond, wanneer ik heerlijk op het Purmerendse terras geniet van een vodka cola zero (TIP) onder het gezelschap van een hele goede vriendin.

ZONDAG – OMA’S & TABLETS

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen! Deze ezel hier ook niet, gelukkig. Ik sta dan ook braaf om 12:00 in de sportschool voor mijn full-body workout. Lekker!

Met nog trillende armen rijd ik richting Amsterdam, bepakt met Samsung tablet en al. Geloof het of niet, maar vandaag begin ik aan de onmogelijke optie om mijn lieve oma te leren omgaan met een tablet. Inclusief Facebook, Youtube en natuurlijk Runninglau.com en beland ik die avond uitgeput en uitgeteld op de bank.

Wat een fijne week!

Hoe was jouw week?

Liefs,

Lau