Als blogger kun je er simpelweg niet meer onderuit: de wekelijkse of maandelijkse blog ‘foto dagboeken’. In het verleden heb ik al meerdere van deze dagboeken gepost, maar dan één uitgebreidere over een bepaald event of onderwerp (zoals mijn Spaanse dagboek, bijvoorbeeld!). Vanaf vandaag wordt dit officieel anders: ik heb namelijk besloten ook een wekelijks fotodagboek aan mijn artikelen toe te voegen. Waarom? Omdat het jou, de lezer, een kijkje geeft in mijn persoonlijke leventje. Ik krijg vaak berichtjes of reacties van meiden die benieuwd zijn naar bepaalde persoonlijkere dingen en een diary lijkt mij daar de perfecte oplossing voor. Dan heb ik het over foto’s die niet picture perfect op Instagram verschijnen, foto’s die gewoon simpelweg mijn dagelijkse leventje onthullen. Mocht je het niet interessant vinden, dan kun je simpelweg deze categorie als onbestaand beschouwen. Deze week was druk en hectisch, met een verdomd gezellig einde:

Maandag was een hectische dag, de dag dat de nieuwe website online ging. Na een weekend vol werken aan de website en in 48 uur slechts 3 uur slaap waren de zakken onder mijn ogen groter dan groot en ikzelf zag grauwer dan grauw. Gelukkig kon ik van zondag op maandagnacht nog enkele uurtjes slaap pakken. Doordat de website al bijna klaar was om live te gaan zag ik het allemaal een stuk zonniger in, zo zonnig dat een early morning selfie er zelfs in zat ;-). Het feit dat het half 7 s’ ochtends vroeg was werd al een stuk minder erg dankzij mijn warme casual joggingpak van de h&m. Mijn favoriet wanneer het aankomt op luie dagen, of in dit geval drukke maar hele dagen thuis. Comfy to the max!

20140820_064921

Dinsdag moest ik beginnen aan hetgeen wat ik al sinds vrijdagavond uitstelde: het uitpakken van mijn Spanje koffer. Wat een #$%^& werk! Het uitpakken van een vakantietas is al nooit mijn favoriete bezigheid geweest, laat staan een koffer met inhoud van 2 maanden Spanje.. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal gelukt. Uiteindelijk.

20140815_182359

Van al dat opruimen was ik moe, koken was dus geen optie. Albert Heijn bleek een ideale oplossing te hebben met zowaar ‘gezonde’ kant en klaar maaltijden. Dit was mijn first-try en ik was gek genoeg laaiend enthousiast. Mijn keus gaat uit naar de Marrokaanse kip, maar ook de Kip Kora heb ik even geproefd. Beide heerlijk! De chorizo versie was echter een minder succes als ik mijn zus moet geloven.. Ben ik even blij dat ik die niet had ;-).

2014-08-20 17.52.38

20140820_181712

Op woensdag kwam er een pakketje binnen van het Duitse merk Lebepur, waarbij deze te schattige tas zat. Lebepur is een superfood merk voor in de groene smoothies, iets waar ik snel meer over zal vertellen. Eerst eens grondig testen!

2014-08-15 19.36.38

Op donderdag gingen mijn zusje en ik er gezellig samen op uit. Een drankje hier, iets lekkers daar.. Het centrum van Purmerend kan nog best gezellig zijn!

1408451990270

Die middag ruilde ik mijn saaie standaard rondje rennen in voor een pittige interval sessie.. Genaamd de Pyramide interval training! Heb jij hem al geprobeerd?

2014-08-16 16.43.42

Na mijn run had ik honger. En wat is er nou lekkerder dan een typisch bolletje kaas en pindakaas? Ik at er ook één met jam. Man, die zachte bolletjes stop je met recht in je holle kies.

20140821_130050

Vrijdag was de dag dat mijn geliefde paps zich een echte Abraham mocht noemen.. Alweer 50 jaar ‘jong’! Knappe kerel hè? (de kans is er dat hij dit leest, even slijmen dus ;-)). Mijn hele hardloopcarrière heb ik aan mijn ultra fit daddy te danken. CONGRATS pap!

DSC_0019

Helaas was het voor de rest van de wereld een ‘gewone’ vrijdag en moest er dus gewoon gewerkt worden. In de lunchpauze stelde ik voor om even te snuffelen door de Ikea en vervolgens een lekker broodje te halen.  Ik at een broodje zalm met tomatensoep, die blijft ook altijd lekker.

20140822_124825

Na de pauze was het tijd om de beste aankoop uit mijn leven te doen.. Ik bracht een grondig bezoekje aan de Media Markt in Amsterdam, kwebbelde de oren van de verkopers af, keek mijn ogen uit.. Tot ik de naar mijn mening perfecte match gevonden had: de Nikon D3200. Het werd tijd om mijn fotografie level een level up te brengen. En oh wat ben ik blij! Ook hierover komt er binnenkort meer online.

cam

Zaterdag was een drukke dag, die avond zouden namelijk zo’n 50 man op visite komen voor de verjaardag van mijn vader. De verjaardag begon al vroeg met de lekkerste chinees die ik ooit gegeten had (niet letterlijk dan hè), waarna de kipsaté en kerrie al snel in werd geruild door wijn en borrelhapjes.

DSC_0113

DSC_0003

DSC_0110

Ik was de fotografe die avond wat mij de kans gaf lekker even te oefenen, want mijn familie ziet het verschil tussen goede en slechte fotografie toch niet ;-).

DSC_0114

De volgende ochtend was wat minder gezellig. God allemachtig, wat had ik een moeite met mijn bed uitkomen! Rond 10 uur besloot ik eruit te rollen, er was nog een hoop werk te doen omtrent het blog.

1408867682666

Die middag stond mijn lange afstand run gepland. Met tegenzin ging ik met tegenzin er na de lunch op uit (verlaat, ik plande na het ontbijt te gaan). Gelukkig was dit het dubbel en dwars waard: ik rende een nieuw personal best! Maar liefst 3 minuten sneller dan mijn Dam tot Dam tijd van vorig jaar, al ging het niet bepaald soepel. Kilometer 10 tot 16 waren eerlijk gezegd gewoon hartstikke KUT. Het gevoel erna echter, maakte alles goed.

Na een hete douche en een flink bord lasagne was het tijd lekker op de bank te ploffen met een grote kop thee en mijn nieuwe Herzog Compressie kousen. Dit beloofd het herstel te bevorderen, iets wat ik wel kon gebruiken op dat moment. Volgende week ga ik de kousen testen, nog even geduld!

20140824_194249

 

Een hectische maar fijne week! Hoe was jouw week?

 

Hoe zag jouw week eruit?

Volg Runninglau ook via BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau