Wanderlust (n): A strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world. 

Wanderlust. Iets waar ik de laatste tijd nogal sterk last van heb. De komende tijd staan er verschillende (grote!) reisjes op de planning en het leek me leuk jullie weer een beetje op de hoogte te houden van wat er de komende tijd op de planning staat in Lau-land. Donderdag aanstaande pak ik namelijk al het eerste en beste vliegtuig richting bestemming nummer één, en over 2,5 week ga ik alweer richting bestemming nummer twee. In dit artikel leg ik jullie uit waar ik heen ga en waarom. Vlieg je gezellig mee?

  1. Los Angeles

    Je leest het goed: ik ga naar freaking Los Angeles! Ongelooflijk. Vorige maand kreeg ik een geweldig verassend belletje van Asics, of ik de 25 tot de 30e van januari toevallig vrij was. En of ik dat ben! Voor een speciaal internationaal event van Asics ben ik één van de twee gelukkige Nederlanders die samen naar LA gaat om de twee nieuwste Asics schoenen te proberen voor de rest van de wereld dat doet. HOE gaaf is dat! Het zullen vijf vermoeiende dagen worden, van twee van de vijf dagen ben ik aan het reizen. Toch is het me het avontuur méér dan waard. Ik ga naar LA, California baby!

  2. New York

    In februari krijg ik de kans om met een top team aan een héle gave samenwerking te starten. Kun je mijn samenwerking van vorig jaar nog herinneren, met Maybelline? Ook in 2017 ga ik weer een te gekke jaarsamenwerking aan met Maybelline. Samen met dit team zal ik heel 2017 toewerken naar een heel groot, speciaal doel waar ik al jaren over droom. Verder verklap ik nog niets (of heb ik al teveel verklapt? ;-)). Anyway, voor opnames staat ons eerste reisje naar New York gepland op 9 februari en ik kan nu al niet wachten om de vlogs met jullie te delen. Spoiler: we zullen zelfs naar de New York fashionweek gaan! Ieh!

  3. Amsterdam

    Ik gok zomaar dat ze inmiddels al moe worden van mijn aanwezigheid op Málaga airport. Gelukkig ben ik voor reisje número 3 niet alleen. Samen met de leukste Spanjaard op deze aardbol pakken we namelijk op 21 februari het eerste en beste vliegtuig naar Amsterdam om daar mínstens tot eind maart door te brengen. Ons contract van het appartement in Benalmádena loopt af en het leek ons de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te knijpen en mijn fijne kikkerlandje te bezoeken. Ik mis mijn familie enorm, je zult dus begrijpen dat ik heel erg uitkijk naar dit moment. Voor het eerst dat ik voor een langere tijd naar Nederland ga zonder mijn vriend te moeten missen!

Zoals je ziet komt er een te gekke periode aan. Zo bizar dat al deze bijzondere reisjes zomaar op mijn pad komen. Ik kan het niet geloven en ben enorm dankbaar! Ik kan ook niet wachten om alles met jullie te delen. Vlogs, artikelen.. Can´t wait!

Ga jij binnenkort op reis? Zo ja, waar naartoe?

Liefs,

Lau