Over een paar dagen is het weer tijd voor de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! Omdat ik V-day zelf niet bij mijn Spanjaard kan zijn (Waarom lees je hier) probeer ik hem deze dagen extra te verwennen met wat lekkers. Met dank aan Instagram, Pinterest & Google zocht ik de mooiste, leukste & lekkerste Valentijnsreceptjes op zodat jij én ik ons extra kunnen uitsloven dit jaar. En hey, mocht je deze Valentijn alleen zijn, des te meer redenen om aan de slag te gaan in de keuken. Ik bedoel, zo blijft er meer over voor jou ;-). Ook gek op nieuwe receptjes proberen en Instagram-proof gerechtjes te maken? Kijk dan gezellig mee. You will love them!

Valentine macarons

Macarons zijn altijd een goed idee. Ben je creatief in de keuken en wil je indruk maken op je liefde? Dan is dit het perfecte receptje voor jou! Hoe je deze macarons precies kunt maken vind je hier.

Rice hearts

Deze rijstcakejes zijn om verliefd op te worden! Herinner je je de Kellogs snackbars nog van vroeger? Dit doet me er zo erg aan denken. Heerlijk! Het recept vind je hier.

Chocolate bars with love

Het is een uitdaging om ze niet zelf op te eten voordat je ze aan je love geeft. Man, wat ziet dít er leuk uit! Het leuke is dat je met dit receptje je creativiteit helemaal kwijt kan. De topping, die kies je namelijk zelf! Het recept vind je hier.

 

Red velvet lava cake

O mijn god. Ben ik de enige hier die bij de woorden ´Red Velvet´ al gaat kwijlen? Zelf ben ik gek op cakejes met een vulling. Dit receptje mag dan ook niet missen in het lijstje. Nieuwsgierig geworden? Het recept vind je hier.

Hidden hearts cupcake recipe

Dit is té leuk! Ik geef toe: het lijkt me een lastig klusje. Alleen al de roomtoef op de cupcake is mission impossible voor mij (bij mij lijkt het resultaat altijd op een in elkaar gezakte drol). Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde. Denk jij dat je de uitdaging aankunt? Het recept vind je hier.

Valentine’s Day Candy Popcorn

Dit receptje is niet alleen heel makkelijk, maar ook nog eens enorm fotogeniek! Nodig je geliefde uit voor een avondje romantische films en popcorn. He will love it! Het recept vind je hier.

Shot Through The Heart Cake Pops

Mocht je ervaring hebben met het maken van cake pops, dan is dit een eitje voor je. De basis is basically hetzelfde, alleen dan in hartjes vorm. Easy, lekker én super cute! Het recept vind je hier.

White Chocolate Bark Bites

Omdat iedereen gek is op chocolade. Toch? Deze chocolate bites zijn binnen een mom van tijd klaar en een plezier voor het oog. Lukt het jou ze niet allemaal op te eten voor het Valentijnsdag is? Je kunt het receptje hier vinden.

Sweet Heart Cupcakes

Deze cupcakes zien eruit om op te eten ;-). Ik vraag me af of bij mij het hartje er ook daadwerkelijk als een hartje uit zal zien, maar het is het proberen waard. Het recept vind je hier.

Valentine´s day brownies

Last but not least: Brownies! Van chocolade kan ik nooit genoeg krijgen. Ook dit receptje is makkelijk en neemt niet al teveel tijd in beslag. Brownies, op de normale manier, maar dan met M&M´s erdoor voor een Valentine-touch. Het recept vind je hier.

Ga jij jouw Valentijn (of jezelf!) dit jaar verrassen?

Liefs,

Lau