Embrace life. Als er iemand is die het leven probeert te omarmen, ben ik het wel. Mijn dromen achterna jagen, mijn hart volgen, de liefde opzoeken. Doen. Reizen. Houden van. Voelen. Ontdekken. Leven!

Ongeveer 3 maanden terug werd ik uitgenodigd op het kantoor van Buddha to Buddha. Ik werd meteen hartelijk ontvangen en kreeg een geweldige rondleiding door een nog geweldiger kantoor die meteen mijn beeld bij het merk meteen veranderde.

DE BUURMAN MET HET DURE HORLOGE
Voor mijn bezoek aan Buddha to Buddha kende ik het merk vrijwel alleen via mijn buurman die jaren terug een enorme stalen band had gekocht voor zo’n €1.700. Of ik wist van de verdere designs en ontwerpen? Van de verschillende prijsranges? Of het verhaal achter het merk? Ho maar! Ik kwam er al vrij snel achter dat ik simpelweg geen flauw idee had van wat het merk precies inhield en waar het voor stond.

VAN SCHETS TOT SIERAAD
In het kantoorpand viel mijn oog direct op de vele kleine projecten die daar tentoongesteld waren. Een plek die een jonge onderneemster als ik goed laat voelen. Een ruimte vol toffe ideeën, inspiratie en innovatie. Inmiddels ben ik erachter dat Buddha to Buddha niet alleen hele toffe sieraden maakt, maar ook een prachtige visie heeft. Zo begon Buddha to Buddha´s journey in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul Loomans op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit!

Niet zo gek ook dat ik inmiddels trotse eigenaar van twee prachtarmbanden die ik met liefde draag. Buddha to buddha´s visie, stijl én boodschap past bij mij. Het past bij Lau!

De nieuwe brandvideo brengt naar mijn mening die boodschap precies over. Wilde hem met je delen. Wat vind jij?

Nu ben ik heel benieuwd: Hoe bekend ben jij met Buddha to Buddha? Is je kijk op Buddha to Buddha veranderd na het zien van deze video of lezen van dit artikel?

PS Interesse in een winactie? Let me know!

PPS Dit is geen gesponsorde post, geen betaalde content, simpelweg een tip van Lau over een te gek merk. Soms ís sharing caring, ya know :-).

Liefs,

Lau

 

 

 

 

 

 

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube