Inmiddels ben ik erachter gekomen dat wij vrouwen gek zijn op billen workouts. Zodra er een post over het trainen van ons achterwerk voorbij komt klikken jullie allemaal spontaan door. WE LOVE BOOTAY WORKOUTS! Of zou het niet zozeer zijn dat wij gek zijn op billen workouts, maar op onze billen zelf? We hebben er immers maar twee, dat is iets om te koesteren. Als je er nog verder over na denkt kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat we het niet zozeer doen omdat wij zo hotel de botel zijn van onze billen, maar de mánnen. Het blijft immers leuk wanneer je een compliment krijgt over je mooie ronde bibs. Anyway, of je het nou doet voor jezelf, je man, je (ex)vriend of die leuke jongen die bij de Starbucks werkt: met de volgende workouts laat je een dikke (bil) indruk achter!

1. Miranda Kerr Butt Workout: Victoria Secret Series 
Deze workout is een pittige, precies de reden waarom hij op nummer één staat. Het vergt wat tijd, maar dan heb je ook wel wat!

2. Beach Ready Butt Workout | POP Pilates
Niet zoveel tijd vandaag? No worries, met deze 6-minuten durende workout werk je effectief en snel aan het perfecte kontje.

3. Legs and Butt Shaper Workout
Tijdens deze oefeningen zul je niet alleen je booty voelen branden, ook je benen krijgen er van langs. Twee in één!

Meer in de ‘relax’ mood? Misschien is de 30 dagen yoga challenge dan wel wat voor jou.

Ga jij minimaal één van de bovenstaande workouts doen? Wat is jouw favoriet?
Volg Runninglau ook via TwitterBloglovinTumblrInstagram en Facebook!

Liefs,

Lau

Dit vind je misschien ook wel interessant: