Ik weet dat jullie de beste lezers op deze aardbol zijn.

En ik weet daarom ook, dat jullie mijn (extreem) doorschijnende legging, de (keiharde) muziek en Lynna die het spektakel even onderbreekt zullen vergeven.

De benen en billen workout, die ik gisteren op in de nieuwste #vlogmas op YouTube publiceerde, is namelijk te gek en mag je niet missen. Zeker niet als je blessuregevoelig bent en hardloopdrama wilt voorkomen.

Of als je gewoon een mooie, ronde bibs als doel hebt.

Benen en billen workout

De volgende oefeningen doe ik minimaal 1x per week in huis om mijn bibs en benen te versterken. Zorgt voor minder gedoe tijdens hardlopen en laat de boel er weer wat strakker uitzien.

Loop je niet hard maar wil je gewoon een rondere bibs? Dan raad ik je aan de oefeningen zo een 2 à 3 keer per week te doen.

Het mooiste aan dit alles is dat je de oefeningen gewoon vanuit huis kunt doen. Geen ruimte meer voor smoesjes en al helemaal niet voor uitstelgedrag. Iedereen heeft 10 minuten de tijd. Wedden dat je binnen de kortste keren een verschil merkt?

Ga jij de benen en billen workout proberen? Laat het me weten in de comments!

Liefs,

Lau