Kun je verliefd worden op kleren? I guess so, want toen ik voor het eerst de verschillende items van de Adidas Originals collectie in mijn handen had was ik opslag in love. Ook de nieuwe collectie genaamd Adidas Originals X farm is om bij weg te kwijnen..Van de week kwam er een maar al te fijn pakketje binnen van otto.nl met een nóg fijnere inhoud: een item uit de Thunder collectie van Adidas originals.

adidas22

Na het unboxing moment was ik al gelijk enthousiast over het design. Zoals de naam al zegt is het werkelijk aan het stormen, bliksemen en onweren, en dat allemaal op jouw t-shirt. HOE GAAF. Bij deze collectie heeft Adidas ook merkbaar op de details gelet. Als je iets langer naar de print kijkt zie je namelijk ook dat er naast de gedetailleerde wolken en bliksemschichten zelfs hele bomen staan afgebeeld. Met een fijne stof- niet te dik, niet te dun- is het een ideaal t-shirt voor zowel een workout als gewoon boven een leuk paar shorts of maxi skirt. Er is zelfs een (misschien nog wel gavere) thight verkrijgbaar uit de Thunder collectie. Zo is de thight super leuk te combineren met het standaard Adidas originals Logo tee, en is het Thunder t-shirt weer super gaaf met de standaard ‘TREFFOIL’ legging. Het aantal mix-and-match mogelijkheden zijn oneindig!

kjhg

Naast de standaard items uit de collectie (o.a. de simpele tanktop met logo of de altijd fijne sweatpants) komt Adidas Originals de laatste jaren met steeds drukkere prints naar voren. Ook deze zomer hebben ze een geweldig nieuwe lijn ontworpen genaamd Adidas origanals X farm. Als ik de collectie zou moeten omschrijven dan komen de woorden sportief maar hip maar met een vleugje lef gelijk opploppen. Zo ben ik helemaal verliefd op de ‘Firebird’ jackets en de ‘Borboflor’ shorts. Opvallen zul je zeker. See for yourself..

rgbn iuhbv

Het t-shirt van Adidas Originals Thunder storm is o.a. hier te koop voor € 29,99.

Wat is jouw favoriete item uit de Adidas Originals collectie? Of is het niets voor jou?

Liefs,

 

Lau

 

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube