Vorig jaar schreef ik al een enthousiast artikel over de Adidas Originals collectie die destijds uit was gekomen. In de tussentijd heeft Adidas duidelijk niet stilgezeten en zijn er weer heel wat nieuwe prints en catchy looks aan zowel de Adidas Originals- als de performance collectie toegevoegd. Klaar om weg te zwijmelen bij de nieuwe designs?

12780579ADIDAS ORIGINALS Tanktop TREFOIL TANK € 24,99

12780494
ADIDAS ORIGINALS Sweat-broek FLOCK TRACKPANTS € 66,99

SWEET AS PASTEL
Hoewel in het vorige artikel de harde, felle kleuren de overhand hadden, is Adidas dit voorjaar duidelijk voor wat zachtere kleuren gegaan. De nieuwe collectie bestaat vrijwel geheel uit pasteltinten, van zacht roze tot babyblauw. Komt dat even mooi uit, dat gaat namelijk prima samen met de minimalistische sneakers trend die we vorige week bespraken!

12775796
ADIDAS PERFORMANCE Yogalegging met allover-print € 46,95

12775221
ADIDAS PERFORMANCE Yogashirt met wijde ronde hals € 38,95

KUNST OP JE KONT
Naast de kleuren van de Adidas Originals collectie ben ik deze keer vooral te spreken over de designs van de Adidas Performance collectie. Zo heeft de legging een nogal originele print die perfect samen lijkt te gaan met de pastel roze sport-top. Voor een shirt om in te sporten hebben ze het model leuk weten aan te passen, al vraag ik me af hoe handig dit is wanneer je bijvoorbeeld een hevige Cross Fit workout doet.

12795428
ADIDAS PERFORMANCE Yogalegging met omslagband € 56,95

12795513
ADIDAS PERFORMANCE Short met omslagband € 35,95

SIMPEL MAAR CHIQUE
Gelukkig heeft het design-team niet stilgezeten en tevens wat items ontworpen voor degene onder ons die wat minder graag in de spotlights staan (a.k.a. rondlopen met een heel schilderij op je benen en billen). De legging, die zowel in het kort als in het lang te verkrijgen is, is simpel maar fijn afgewerkt, perfect voor een neutrale outfit of juist in combinatie met een drukke top. Leuk detail: de lange legging heeft een speciale opening bij de hiel, zodat hij goed blijft zitten. De oplossing tijdens yoga!

In de tussentijd droom ik nog even weg bij de designs, in de hoop dat de geldboom hier op mijn terras in Spanje weer wat zal groeien.

Alle producten kun je terug vinden bij OTTO, de Adidas Originals collectie vind je op deze pagina en de Adidas Performance collectie op deze pagina.

Wat is jouw favoriet?

Liefs,

Lau

 

 

Dit vind je misschien ook wel interessant: