Laura Brijde

Verhalen en artikelen schrijven doe ik bij het leven, maar mezelf omschrijven blijkt ineens een hele opgave te zijn. Heel wonderlijk. Laat ik toch maar een poging wagen: mijn naam is Laura, beter bekend als ‘Lau’. Mensen zeggen dat ik vaak lach, en dat is maar goed ook. Mijn missie is namelijk met mijn artikelen en video´s een lach op jouw gezicht te toveren!

In 2011 begon ik mijn bloggersavontuur op het Amerikaans bloggersplatform Tumblr, waarna ik in 2012 besloot mijn eigen website Runninglau.com te starten. Sinds 2015 geeft mijn YouTube kanaal een extra dimensie aan mijn verhalen en belevenissen. Op mijn verjaardag in 2016 hakte ik de knoop door en besloot ik na 4 fijne jaren als ´RunningLau.com´ door het leven te gaan, over te gaan op ´Laura Brijde.com´. Ja, mijn ´kindje´ heeft een hoop veranderingen doorgemaakt de laatste jaren. Sinds drie jaar is mijn blog mijn full-time baan en dat koester ik met heel mijn (bloggers)hart.

Op mijn blog en YouTube kanaal deel ik artikelen en video´s over mijn hectische bloggersleventje en en geef ik jullie een beeld van hoe het is om (half) in Spanje te wonen. Dat lees je goed; sinds een jaar woon ik met mijn baardige Spanjaard zoveel als ik kan in Spanje. Voor de leukste events en toffe opdrachten kom ik echter gewoon naar Nederland, waardoor ik ook daar bijna elke maand te vinden ben. Zowel als hobby als voor werk reis ik heel de wereld over. Je zult begrijpen dat dit af en toe de meest gekke en leuke situaties oplevert. Hoewel ik geen RunningLau meer heet, blijft hardlopen altijd een groot deel van mij. Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

Ga je mee op dit avontuur?

Liefs,

Lau

Don't be shy!

Heb je een brandende vraag, suggestie of ben je benieuwd naar de advertentiemogelijkheden?

Get in touch