Ik ga het doen. Ik ga het gewoon DOEN. Maar dat niet alleen. Ik ga het doen samen met Maybelline. Samen met Glamour. Samen met jou. Plan 16 oktober 2016 maar alvast in je agenda, want nu jij dit aan het lezen bent, kan ik niet meer terug. Het gaat gewoon écht gebeuren. Read on. Please, promise me to read on. Ik heb jou namelijk net zo hard nodig in dit verhaal als, hopelijk, jij mij. Ga jij samen met mij de uitdaging aan?

2016 ga je records verbreken

2015 was jouw hardloopjaar. Een hele reeks hardloopevenementen heb je inmiddels al mogen afstrepen van je lijstje en wat voelde dát goed! Gek genoeg blijf je met een raar gevoel zitten. Zenuwen. Kriebels. Het kriebelt naar meer. Een halve marathon achter de rug, maar de grens van 21,0975 kilometer verleggen, dát lijkt ineens letterlijk een hele grote stap verder. Toch hoor je dat stemmetje in je hoofd maar al te goed. Dat stemmetje dat schreeuwt om meer. Jij wilt meer. Jij kán meer. Meer uitdaging. Extra kilometers. Klinkt het bekend in de oren? Dan mag ik je feliciteren: je hebt het hardloopvirus goed te pakken. En dat komt goed uit, want met het aanbreken van het nieuwe jaar zal jij niet alleen je stiekeme droom in vervulling gaan brengen.

42.195 kilometer

Samen met Francien van Girlslove2run en Marit van Fitmetmarit gaan we de Amsterdam Marathon overnemen. Marit op de 8 kilometer, Francien op de halve marathon, en ik, Lau..

Op de hele marathon.

Ik heb het gezegd. I did it. Het is eruit. Ik ga in oktober 2016 mijn eerste HELE marathon lopen, en dat ga ik samen met JOU doen. Maar dat niet alleen, We zullen het samen met een team van maar liefst 30 meiden gaan doen! Dit jaar sta je er niet alleen voor. Dit jaar ga je jouw records verbreken. 42,195 kilometer lang zul jij je zelf versteld gaan zetten. Ga jij, samen met mij, de uitdaging aan. Het maakt niet uit of je al ver gevorderd bent, dit je eerste marathon wordt.  Durf jij het aan?

Wat houdt het in?

– Mij als coach die jou steunt, helpt en motiveert when needed
– Een persoonlijk trainingschema waarmee je zelf aan de slag kunt
– Digitale support gedurende de aanloop naar de run, I´ll be your personal online motivator
– Een aantal gezamenlijke trainingsmomenten in de aanloop naar de run op toffe events (zweetdate´s!!)
– Startbewijs voor de marathon van Amsterdam
– Maybelline New York fit-pakket

Hoe doe je mee?

No more excuses! Meedoen is simpel. Schrijf je hier in voor de afstand van jouw keuze. De inschrijving sluit op 31 januari 2016. De teams worden begin februari bekend gemaakt aan de hand van een persoonlijk bericht. Dan, mijn lieve lezer, gaat het pas écht beginnen.

Let op: meedoen betekent ook echt meedoen. Wij maken onze agenda vrij om jou gedurende het jaar te trainen, ondersteunen en coachen bij het bereiken van jouw doel. Zorg er dus ook voor dat dit is wat jij ECHT wil, want samen maken we het waar!

Voorwaarden
Datum: 16 oktober 2016.
Marit, Francien & ik kunnen ieder een groep van max 30 meiden coachen. Glamour lezeressen krijgen een startbewijs voor de betreffende run (8km, halve of hele van Amsterdam). Let wel: als je afhaakt om ongeldige (niet medische) reden, moet je dit startbewijs terug betalen. Mocht je al een startbewijs gekocht hebben, dan kunnen wij deze helaas niet terugbetalen.

Kan ik op jou rekenen in team Runninglau?

Liefs,

Lau