Ben ik dagelijks wild aan het kauwen op eiwitrepen, eiwithavermoutjes en suikervrije maar ultra-lekkere zoetigheden? Dan is het waarschijnlijk weer raak geweest. Jup, in mijn dagvlogs zie je altijd précies wanneer ik weer een nieuwe Body & Fit bestelling heb geplaatst. Ben je een trouwe kijker, dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat het de laatste 3 weken verdacht stil is geweest in eiwitland. En dat klopt: door alle verhuisstress en appartementen chaos ben ik nog niet aan een nieuwe bestelling plaatsen toegekomen. Betekent overigens niet dat ik niet flink op de hoogte ben van wat er allemaal te verkrijgen is. Een soort Sinterklaas verlanglijstje idee, zeg maar.

Lau´s wishlist

Omdat ik tot dat ik een eigen stekkie heb niet in staat ben een bestelling te plaatsen, leek het mij een te gek idee om in de tussentijd mijn verlanglijstje met jou te delen. Ik ben zo gewend altijd hetzelfde te bestellen (Clean Protein Bar White Chocolate, Isolaat Perfection Cookie & Cream..) dat er inmiddels ontiegelijk veel nieuwe producten zijn bijgekomen die ik nog moet proberen! In het artikel van vandaag deel ik daarom 10x nieuwe producten die ik (nog) niet kán maar wel wíl bestellen. Producten die ik wíl maar jij kán proeven. Voor mij. Kun je mij later vertellen welke de echte blijvertjes zijn. Right?

 1. Smart Pizza.
  Want pizza.
  Prijs: €5,25. Hier verkrijgbaar.

 2. Perfection Bars Crunchy
  In een ver verleden heb ik één keer de Perfection Bars geprobeerd en daar was ik direct fan van. In die tijd was ik echter meer opzoek naar een caloriearme eiwitreep en ging ik al snel door op de Smart Bar of de Low Calorie Bar. Nu laag in calorieën zitten niet meer mijn doel is, ben ik toch stiekem wel héél benieuwd. Hoe zou de Crunchy variant smaken?
  Prijs: €14,90. Hier verkrijgbaar.

 3. Whey Crunch Chocolate
  Nu ik bij meneer Spanjaard thuis dus niet meer aan de eiwithavermoutjes zit, eet ik elke dag fanatiek muesli of cruesli. Alles wat cruncht en kraakt en waar choco voor staat ben ik gek op. Nou stel je eens voor: een mix van cruesli en eiwitten mét chocola?! Heaven for me. Ik moet deze proberen.
  Prijs: €5,25. Hier verkrijgbaar.

 4. Smart Bananenbrood
  Ik heb in Spanje geen oven (overigens ook geen keuken, nu ik tijdelijk bij zijn ouders woon) en de kans is klein dat ons nieuwe appartementje wel een oventje heeft. Like whut. Anyway, de laatste keer dat ik een bananenbrood bakte kan ik me, zoals je zult begrijpen, niet eens meer herinneren. Toen ik erachter kwam dat je het tegenwoordig gewoon kant en klaar kan bestellen kon mijn geluk niet op.
  Prijs: €5,90. Hier verkrijgbaar.

 5. Low Calorie Pancake mix
  Deze zou ik voor meneer Spanjaard willen bestellen, niet voor mij. Meneer zeurt namelijk altijd over het feit dat hij geen volledig six pack heeft, maar eet het liefst elke dag Hollandse pannenkoeken. Zucht.
  Prijs: €6,90. Hier verkrijgbaar.

 6. Clean Protein Bar Salted Caramel
  OMG. Waarom is mij door niemand vertelt dat er een ´Salted Caramel´ Clean Protein Bar bestaat? Waarom moest ik daar zelf op deze pijnlijke manier achterkomen? Zonder het ook daadwerkelijk direct te kunnen bestellen?! Clean Protein Bar en Salted Caramel is voor mij zegmaar the best of both worlds. Moet. Hebben.
  Prijs: Van €14,90 voor €9,90. Hier verkrijgbaar.

 7. Smart Cookie Bar
  Ook deze heb ik nog nooit geproefd. Ze zien eruit om op te eten. Letterlijk.
  Prijs: €9,90. Hier verkrijgbaar.

 8. Smart Ice Lollies
  De zomer is al gearriveerd in Spanje. Holy moly wat een hitte. Vooral in Córdoba lijkt het af en toe alsof je heel de dag lang achter de snikhete uitlaat van een bus staat. Ja, dat is net zo vies als het klinkt. Een ijsje kan ik wel gebruiken (en let´s be honest, ik eet elke dag ijs), helemaal als het smart is.
  Prijs: €2,90. Hier verkrijgbaar.

 9. Smart Limonade Siroop
  Ik ben wel heel smart bezig, niet? Toen ik deze op de website zag staan dacht ik: NO WAY! Ik drink altijd in Nederland suikervrije limonadesiroop van het merk Slimpie (zie je, weer smart) en vond het al vreemd dat er nog geen vergelijkbaar product bij de Body en Fit verkrijgbaar was. De prijs is ook nog eens heel goed te doen. Ik ben heel benieuwd!
  Prijs: €1,90. Hier verkrijgbaar.

 10. Smart Cake Bars
  Wat ik hier van moet verwachten? Geen idee. Maar het klinkt verdomd lekker!
  Prijs: 4,25. Hier verkrijgbaar.

Heb jij één van de bovenstaande producten al geprobeerd? Zijn er bepaalde producten die jij écht nog wilt proberen?

Liefs,

Lau